woensdag 30 januari 2013

Nieuwsbrief Januari


Er is een hoop gebeurd met de Ekolectric in de afgelopen maanden. Er is een nieuw team aan de slag gegaan om de eerste versie van de Ekolectric verder te ontwikkelen. Deze hardwerkende masterstudenten hebben er onder andere voor gezorgd dat de Ekolectric nu automatisch kan schakelen. Om dit te testen werd erop vrijdag 14 december een uitgebreide testrit verreden. Het schakelen ging soepel en de testrit haalde zelfs het lokale nieuws.
In de Stadskrant Delft staat een uitgebreid artikel over de Ekolectric en Accenda (http://www.deweekkrant.nl/files/pdfarchief/DP1/20121219/DP1_GMTE-DP6_121219_1.pdf).

We wensen u een heel voorspoedig 2013 namens Accenda en het gehele Ekolcetric team. Het Ekolectric News zal u ook dit jaar weer op de hoogte houden van alle ontwikkelingen!

Accenda is verhuisd:
Het kantoor van Accenda is verhuisd naar een prachtige locatie. Accenda is vanaf nu te bezoeken op de Mijnbouwstraat 120 (2628 RX Delft). Via de ingang van het TU Delft Science Centre.

De blokfluit als gamecontroller:
Accenda heeft een gloednieuw project opgestart, ondersteund door het Rabobank Innovatiefonds. Accenda ontwikkelt een blokfluit als game-controller. Deze gamecontroller is een belangrijk onderdeel voor de introductie van een nieuwe muziek leermethode in het basisonderwijs. Accenda ontwikkelt dit samen met Saxomania.

1 opmerking: